fredag den 30. september 2011

På legepladsen med Isabel Marant


Et dagens outfit fra i mandags hvor jeg har mine nye sneakers på fra Isabel Marant. Jaaaah, det blev denne souvenir som kom med hjem fra Paris turen :-) Så som nogen af jer gættede så gik vi tilbage til butikken, ikke fordi vi skulle, men fordi der ligger en lækker café i nærheden. Så nu vi var i nabolaget gik vi et smut forbi. Det var lidt snyd med kollagen for alle sager var faktisk ting som meget er mig, så det var ikke nemt.

Butikken havde selvfølgelig lækre sager og man kunne snildt have brugt en formue på nul komma fem. Manden synes det var en lækker butik med lækre varer, dog kunne han ikke se fidusen med de hvide bukser med broderier på langs siden. Måske du har set dem?
Støvlerne her var slet ikke udstillet i butikken, kun de helt lyse med snørebånd, så jeg spurgte efter dem. Ekspedienten kunne oplyse at de havde 2 par tilbage og det ene par var i min størrelse ...yipeee... Inden min Paris tur havde jeg en drøm om at finde støvlerne og tænkte at hvis jeg skulle have noget med hjem fra Paris,så skulle det være dem. Og hvor heldigt var det lige at de have ét par tilbage i min størrelse!! Jeg havde nemlig før min tur udset mig dem og forsøgt at få fat i dem, men forgæves. De har været udsolgt alle steder og på nettet hvor jeg har ledt. Manden synes de var vildt fede, hvilket overraskede mig for normalt er han til det klassiske. Han var ikke i tvivl om jeg skulle have dem og som han sagde "skat, du har nok fået det sidste par i verden så du skal have dem" han er så sød min mand :-) Jeg har allerede brugt dem og har også travet et par af Paris gader med dem. De er så dejlige at have på og nu behøver jeg ikke længere føle at gå baglæns når jeg har sneakers på.

Lige nu nyder jeg min fredag aften hos en veninde sammen med en masse andre tøser. Min veninde har disket op med mad og drinks. Vi skal nemlig have tøj bytte party og hvis jeg kender dem ret ender det med at vi piger står i strømpe sokker og prøver sko og tøj til den store guldmedalje. Desværre har jeg ikke nået at pakke så meget sammen til i aftenen fordi jeg simpelthen har glemt helt om det indtil i morges.

I morgen formiddag er det planen at sønnike og jeg skal i svømmehallen. Vi skal have lidt mor og søn tid sammen bare ham og jeg alene. For om aftenen skal manden og jeg stor fest hos Fredericia Furniture som fejrer 100 års jubilæum. Det er med familien og venner af familien, så det glæder jeg mig meget til.

The souvenir from Paris

My little souvenir from Paris came in frenchy colors. The sneakers from Isabel Marant. I love them and they are so comfy to wear.

The art of seeing art

















Louvre er jo et fantastisk sted med alle dets smukke sale med storslået kunst, statuer, skulpturer gobeliner, malerier m.m. Det er en kæmpe labyrint hvor den ene sal bliver efterfulgt af endnu en flottere sal med flotte kunstværker. Hver gang man synes at nu kan det ikke bliver mere storslået så bliver man endnu mere imponeret over at man gang på gang bliver lamslået. Manden er på ingen måde kunst interesseret, men selv for ham var det en kæmpe oplevelse.

På et af billeder kan I se mig forsøge at mænge mig ind i mængden af mennesker som vil have et kig til den famøse Monna Lisa (det staves sådanne i Louvre) og endelig var der lige et hul til mig. Det er 2 gang jeg ser hende og hver gang er det med følelsen.Var det dét? :-) det må være det samme som når turisterne kommer til vores lille havfrue. Er hun ikke større? Flot er hun da, hende Monna Lisa, det er slet ikke det. Men vi havde inden Monna Lisa set virkelig mange storslået og smuk kunst at hun nærmest falmede bort i vores sanse register af smukke malerier og kunst.

Tænk at det allerede snart er en uge siden jeg var i Paris. Tiden flyver godt nok helt vildt. September måned er bare fløjet afsted. Her til morgen fik jeg en sms besked fra en veninde om jeg kom til Pernilles bytte tøj, hygge, spise mad i aften? What er det allerede d. 30!! arrghhh...sikke tiden flyver, men hey det er lønningsdag i dag :-)

torsdag den 29. september 2011

Sick in douce colors

Stadig ikke frisk på nogen måde, men havde et vigtigt leverandør besøg. Et møde, som har været planlagt i lang tid, så jeg valgte at komme på arbejdet. Der var vist ingen på arbejdet som var i tvivl om at jeg var sløj, næsen løb og jeg løb konstant på toilettet. Æv! Men jeg overlevede dagen med snotnæse og hedeture, sikkert pga. feber.

skjorte og taske zara, blazer og buks hm, bælte gant, sandaler filippa k, halssmykke m+s

Dagens detaljer

Restaurant Le Thoumieux de Jean-François Piège

Entre til restauranten. Til venstre trappen vi kom op af.
Restauranten hvor der er plads til 22 mennesker. Det hele ligner en dagligstue.
Menu kortet ledsaget af en fin lille kuvert.
Jeg sad i lænestolen med det leopardplettet broderet tæppe over.
Forret
Hovedret 1 som var blå hummer. Vi fik 2 hovedretter. Den anden var en fiskeret.
Brødkurven med lækkert sprødt baguette.
Oste servering. Osten blev serveret i 2 tunge kompakte træklodser. Vi fik en overdådig dessert som bestod af 5 forskellig desserter.
Første aften i Paris spiste vi på restaurant Le Thoumieux. Et sted som er kåret med 2 Michelin stjerner. Det hele var så gennemført med musikken og interiøret. Manden bookede det mens jeg sad i bussen mod Operaen hvor jeg mødtes med ham. Og heldigt for os var der plads til os, men damen ringede også til ham 2 gange for at være sikker på at vi var interesseret i bordet. Om vi var! Vi blev mødt af en dame ved indgangen som var i de vildeste høje stiletter ;-) hun fandt os på gæstelisten og viste os ovenpå via en smal trappe. Manden slæbte min kuffert op og jeg kunne straks se at det var et flot sted. Her blev vi mødt af en ny dame i flot kjole med stort velkomst smil. Jeg bad om at få lov til at skifte, for jeg var i sort tubenederdel, stribet t-shirt og boots. Ikke det rette outfit, så jeg skiftede over til en ærmeløs kjole og sandaler. Håret blev sat op med en elastik og make-up lige frisket op. Vupti! Så var jeg klar.

Under hele middagen var der 2 tjenere som betjente os sammen med en sommelier. Det hele var meget elegant serveret og hvert ret blev præsenteret klart af tjeneren. Jeg fik udleveret min nystrøget hvide serviet med en sølvtang og den blev udskiftet mindst 6 gange, hvilket ikke var nødvendigt. For min serviet var ikke blevet brugt eller beskidt. Men ikke desto mindre blev den udskiftet når jeg gik på toilettet og når en ny ret blev præsenteret.

Sommelier guidet manden med at finde den rigtige drue, dog denne vin vil jeg fremhæve 2006 Domaine François Mikulski Meursault 1er Cru Gouttes d'Or - Fantastisk vino!

Maden var udsøgt og flot serveret i varme tallerkener. Der var god tid til at nyde maden og vinen serveret i rette temperatur. Der var hele tiden sørget for at der var noget i glasset uden dog at man følte sig begloet. Det var en totalt lækker mad oplevelse af de helt store og som man skal prøve. Et er at læse om min oplevelse, men jeg vil blot sige prøv det selv :-) Et flot sted som jeg har valgt at dedikere et helt indlæg med.

Lidt om restauranten:

Piège comes out of his semi-open kitchen and explains: “My goal is keep it simple; we're not at Le Crillon here. In fact we're at the wrong end of the rue, Christian Constant's got the posh end”, he jokes.

No menu, just "Les Règles du Jeu", read todays market. Begin with a farandole of snacks (grignotages), jambon-beurre, moules frites, tiny veg from Joel Thièbault, warm liquid deep-fried gobstoppers which burst in your mouth, warm breads. Go on to Diver scallop, Blue Lobster, Turbot from Brittany, Beef “from here and there”. La Cour d'Armoise chicken with a reduction of vieux Xérès au parmesan and truffes blanches. Choose either 1, 2 or 3 “ingredients”. Piège interprets your choice; when it's served he comes to table, all starched whites and testosterone, with the appropriate sauce. Cheese is Xavier, the Toulouse affineur.And dessert at present is apple soufflé: a puff of sweet pizza dough reveals apples and cream, how does he do it? (see photo above). And Ferrero Rocher, version Piège is epic.

No sommelier, Audrey advises on wines, perhaps the Vin Naturel white Burgundy from Jean Marie-Berrix at 39€. The elegant Mathieu Foureau takes charge of the salle and the atmosphere's charged with excitement. The dishes are sublime, served on superb tableware you'll want to pop in the Kelly.

“I've invented nothing, I just do it my way”, reflects Piège. ““Here I'm chez moi. You'll come and enjoy some excellent wines (1,600 references) and a belle cuisine de proximité made with products from the best suppliers in France”.

Loved Frank Sinatra singing his heart out in the loo, loved the discovery of a new style of eating.

onsdag den 28. september 2011

COS Online Store

Så er COS også kommet på banen med deres webshop. COS er også en af mine yndlings highstreet butikker, dog er det mest basis varer jeg kigger efter her. Kan godt lide deres basisting som jo som oftest for mig skal være enkle og i lækre materialer. Jeg elsker at sidde i ro og mag hjemme og kigge omkring. Og det er hvad jeg har gjort i dag på mit sygeleje. Faktisk er det min første sygedage på snart 2 år, men nu var det min tur til at bukke under.

Tjek COS shoppen ud HER Advarsel! Du kan blive fristet :-)

Husk du kan stadig nå at deltage i konkurrencen.

Jeg er total copy cat

Jeg er så snot forkølet og faktisk ret sløj. Var begyndende sløj i går aftes og drak masser af kamillete med honning i håb om det ville tage det meste, men alligevel var jeg totalt mørbanket i hele kroppen, næsen løb og meget ondt i halsen. Manden er på forretningsrejse igen, så jeg måtte bare tage mig sammen og få sønnike i skole. Jeg gik på arbejde i går morges fordi min nærmeste kollega er på forretningsrejse de næste par dage så jeg sidder alene på pinden i vores afdeling. snøft snøft...

Sådan så jeg ud i dag. Se lige bort fra mit sure ansigt, men jeg er uoplagt og er uden make-up. Forleden ankom den fine burgundy farvet strik og blev luftet allerede i går. Den er ret lækker blød og sådan hygge agtig i modellen fordi den er bred og luftig. Tung i hovedet og blottet for idé valgte jeg at gå copy cat vejen. Inspirationen kom her

I dag ligger jeg hjemme og er syg, æv! Er faktisk først stået op kl. 14. Tror jeg skal have lidt at spise og masser af vand. Håber jeg bliver frisk imorgen da jeg har et vigtigt møde i morgen med en leverandør. Husk du stadig kan nå at deltage i min konkurrence - gæt hvad der kom med hjem fra Paris lige nedenfor.

strik og taske zara, paillet nederdel hm

tirsdag den 27. september 2011

Konkurrence - Souvenir fra Paris

På vores tur i Paris kom der en "lille" souvenir med hjem fra byen. Den gemmer sig blandt de her lækre sager i collagen. Hvilket item tror du der kom med hjem?

Øverst fra venstre:
Støvler i ponyskin fra Alexander Wang. Jeg er en sucker for booties fordi man går godt i dem og perfekt til det kommende kolde vejr.
Camel coat i cashmere fra Max Mara. En klassiker i dejlig materiale. En forever keeping item.
3 stk. fine neglelakker fra Chanel. Fine neglelakker til samlingen, som går til alt.
Flot taske fra Proenza Schouler. Super fin taske i fin størrelse i den flotteste hotte farve.
Flot jakke med læderærmer fra Zara. Army med læder - wow! Den har jeg nævnt før og stadig super flot.
Fine ruskindstiletter fra Isabel Marant. Fordi jeg er en sucker for spidse stiletter - always been. De her er sorte med sløjfe - så fint. Ikke mindre end perfekte til kontoret og til jeans.
Super cool sneakers fra Isabel Marant. Sneakers med indbygget hæl, hvor sejt er det lige! - hey de er jo skabt til lille mig, og jeg som synes jeg går baglæns hvis ikke der er mindst 4 cm hæl.

Hvad tror du der kom med hjem? Jeg trækker lod blandt de rigtige svar med en goodie pose.

Dagens sneak peak

Gæt hvad jeg har fået hjem med posten :-)

I Louvre´s atrium gård









Her er vi i den smukke glas atrium gård i Louvre. En dejlig oase mit i det hele med højt til loftet, lyst og luftigt. Desværre vågnede jeg op med en slem forkølelse på dagen...hader aircon...æv, så jeg går og snøfter hele tiden. Næsen er her ved at blive godt rød.
Det gik faktisk over på turen faktisk med vino, cocktails og calvedos :-) Louvre er et af de steder i Paris der skal opleves. Selv manden som på ingen måde er kunstinteresseret synes det var flot.

Men nu er jeg blevet forkølet igen, med mega ondt i halsen og tung i hovedet. Håber en god calvedos kan råde bod på det senere i aften. Eller er der nogen som har gode råd til at blive frisk igen hurtigt? Alle gode råd modtages med kyshånd.

kjole og cashmere trøje fra hm, tørklæde og taske zara, sandaler topshop

mandag den 26. september 2011

På vej til Louvre, Paris

Vi stod op kl. 8 hvilket er tidligt for os når vi har fri :-) men vi havde en plan om at få så meget ud af dagen som overhovedet muligt. Så mens manden løb en tur rundt i kvarteret tog jeg mig et langt varmt brusebad. Jeg føler mig lidt sløj og snøfter hele tiden, æv! Men vejret var fantastisk og det blev 27 grader mens vi var der. Vores plan for dagen var at se Louvre, som vi ikke nåede for et par år siden hvor vi var der sidst. Der var det Eiffel tårnet, som vi kom op i. Denne gang blev det så Louvre som fik første prioritet. På vejen dertil sagde jeg til manden at jeg gerne ville opleve en Isabel Marant flagstore og blot 5 min. efter får han øje på den. Ikke jeg, som jeg synes var lidt morsomt. jeg faktisk overså den. Men der var lukket fordi det stadigt var tidligt på formiddagen. Så jeg gloede bare ind af vinduet efter de lækre sager der var. Shopping var ikke på agendaen så helt ok at gå tomhændet derfra.

En flot morgen udsigt over Seinen.




Ved Louvre. Køen var kort og vi kom ind i løbet af 10 min. Så jeg vil klart anbefale at besøge de store seværdigheder tidligt fra morgen af. Det samme gælder Eiffel tårnet, som også er kendt for lange køer op til 3 timer. Da vi var der sidst stod vi i kø i blot 1/2 time så det er jo ingenting. Men da vi kom derned fra var der estimeret ventetid på 3 timer.


I Louvre set fra neden op mod pyramiden.