onsdag den 30. juni 2010

What I Wore At My Birthday - Part Two


Jeg havde min lille bolerojakke fra Chloé over min kjole, som jeg synes passer godt til kjolen. Den er perfekt fordi den ikke er for "larmende" i forhold til kjolen og dens længde passser lige til taljen/bæltet. Desuden synes jeg det er rart at have en jakke over hvis man skulle føle sig lidt skulderbar. Jakken er iøvrigt en genbrugsting til blot 20,-

What I Wore At My Birthday - Part one


Sådanne så jeg ud i mandags på min fødselsdag i kjole fra Gentlemen loves polaroid. Stiletterne har jeg fået af manden i fødselsdagsgave. Jeg købte dem faktisk selv, men han synes de var så fine at han gerne ville give mig dem... Det siger jeg ikke nej tak til :-) Den opmærksomme læser har sikkert bemærket dem, for de stod på disken hos Lot no. 29 . De er fra Olivia Monis, jeg synes jeg har gjort et kup. De var sat ned fra kr, 3100,- til 1000,- Jeg er super glad for mine røde lakstiletter fra Camilla Stærk, men de er efterhånden godt brugte, at jeg næsten ikke nænner at bruge dem. Så jeg er glad for at have fundet en afløser eller et par andre som kan aflaste de andre en gang imellem.

tirsdag den 29. juni 2010

I hvidt og blåt

kjole fra Whistles, sandaler h&m, silketørklæde esprit


Sådanne har jeg set ud i dag på en dejlig sommerdag. Det har været lun og frokosten blev nydt ude på terrassen. Så skønt! Jeg har haft min hvide kjole på fra Whistles som jeg kalder for Blue Ribbon, fordi den har et blåt bånd i livet. Det er en broderie anglaise kjole, som er helforet. Jeg elsker den for den minder mig om barndommen, sommer, prinsesse og den får mig altid til at føle tilpas.
I aften har jeg siddet og planlagt den næste polterabend som jeg er medarrangør af. Så der er lidt der skal koordineres, men det skal nok blive godt.

Silkeskjorte til salg fra Nué Notes



Jeg har netop lige modtaget denne smukke skjorte i 100% silke med posten og desværre er den for lille til mig. Den er i str. 34 så hvis du af mine læsere som er interesseret så får du muligheden for at gøre et kup. Den har kostet kr. 1800,- og kan købes for kr. 150,- pp. som jeg også selv har givet for den. Den er helt udsolgt hos Nué.
Jeg ville have brugt den med flade sandaler til hverdag og dresse den op med et par høje stiletter om aftenen. Tanken var også at bruge den med leggings under og evt. et bælte i livet.
Mega ærgerligt at jeg ikke kan passe den!

mandag den 28. juni 2010

Dagens føs-outfit



Sneak peak af hvad jeg havde på i dag på min fødselsdag. Jeg har haft en fantastisk dag og vejret kan jeg ikke klage, for vi har haft vores første sommerdag i år med temperatur over de 25. Der er kommet så mange lykønskninger til mig så det er helt overvældende. Der kommer lige et hurtigt sneak peak af dagens, og computeren driller, så det bliver altså bare dette. Nu er jeg træt så roger over herfra.


Håber alle har nydt årets første sommerdag!

Gaven indeholdt ...


...disse fine krus med hjerter og bakke fra Marimekko fra sønnike. Min mand betalte, men det var sønnike som valgte tingene :-) De er så fine og perfekte. Jeg har nemlig et par krus som jeg efterhånden synes har aftjent deres værnepligt. Jeg glæder mig allerede til at tage dem i brug.

I Love Presents



Som fortalt tog vi lidt forskud på fødselsdags glæderne i går. Til hverdag har vi en travl hverdag og morgener hos os er ofte ens og effektive. Sådanne kan vi og sønnike bedst lide det. Så derfor mente min mand og søn at jeg skulle have denne gave i går. Og jeg var selvfølgelig helt med på idéen :-) Gaveposen røbede hvor gaven var købt, nemlig hos Marimekko. Manden og sønnike ved jeg elsker Marimekko.
Hvad der var i røber jeg senere...

Birthday Girl








Jep, jeg har fødselsdag i dag og i den anledning har jeg bagt æblekage og chokoladekage til kollegerne. Sønnike har hjulpet med at pynte med chokolade knapper på chokokagen. Han er så flittig med at hjælpe. Mine to mænd har været på hylderov hos et vennepar, så vi har lavet hjemmelavet hyldeblomst saft. Det har en fantastisk smag i forhold til det man kan købe. Prøv det - det er nemt at lave.
Jeg har endnu ikke helt besluttet mig for om vi skal have creme fraiche eller vaniljeis til kagen. Jeg hælder nok mere til is, da vejret er fantastisk! ...og ahem...selvfølgelig skinner solen på min dag ;-) håber at sommren er kommet for at blive bare for en laaang stund.

Så når klokken slår 14 så sidder vi alle sammen og spiser kage. Det er vi faktisk ret gode til her i firmaet :-)

Hvis du også skulle få en enorm lyst til at smage æblekagen så er find opskriften her.

Relaxing Sunday in Sequin Pants

transperant top h&m, pailletbukser vero moda, sandaler havianas


...nej, jeg kan ikke påstå at jeg har haft en stille søndag. Jeg blev vækket af sønnike som sprang ind til os og fortalte at han havde en gave til mig :-) Jeg måtte forklare ham at det altså først var i morgen jeg har fødselsdag, men hans far og ham havde åbenbart aftalt at jeg skulle have den før tid. Vi nød morgenen med gave udpakning og tog hjem til mine forældre til brunch. Mens lillemanden blev passet af mine forældre tog vi hen til træningscenteret, hvor jeg var til en steptime og derefter en tur på løbebåndet på fuld speed. Ahh...jeg får det altid så godt efter en tur i centeret og ville ønske jeg havde tid til det noget oftere, men med fuldtidsjob, mor, veninde, holde hus m.m. så er det til tider svært at nå alt det jeg gerne vil. Men jeg klager ikke for synes jeg når det meste trods alt :-)

Søndagen gik også med at vaske tøj, hænge det til tørre i det gode vejr, lægge tøj sammen, gøre rent. Vi nåede endda også at handle ind. Typisk os at lave praktiske ting når solen skinner, men det skal jo gøres. Vi nåede at nyde aftensolen på terrassen, så vi fik da lidt sol.

søndag den 27. juni 2010

Almost Like Jade





Indrømmet, jeg har ikke været helt hook på Chanels neglelak JADE, som jeg har skrevet om tidligere her. Den blev revet ned fra hylderne da den kom ud overalt i verden og har også kun haft begrænset antal. Men jeg var ikke forelsket i den på samme måde som med den anden populære farve sidste sommer. Nemlig Orange Fizz, som var et hit. Kald mig bare oldfashion, men jeg er bare mest til farver i skalaen rød i alle nuancer når det gælder negle. Men da jeg på min shopping tur kom forbi Birger Christensen og så de førte Essie neglelak som måtte jeg prøve den.
Min kusine som jeg havde med synes den var rigtig fin, så jeg tænkte hvorfor ikke prøve noget nyt...? Så er den min første neglak fra Essie og jeg er spændt på dens holdbarhed. Den kostede mig kun kr. 62,50,- så haps haps....

Imorgen er det min fødselsdag og vi har allerede taget forskud på glæderne... Jeg fik en dejlig gave af sønnike i dag.

edit: farven er selvfølgelig turquoise & caicos.

Mix of Patterns

kjole fra monki, fletbælte fra gina tricot, quiltet jakke fra thelin, plisseret tørklæde, sandaler og lædertaske fra zara


Sådanne så jeg ud i går i København. Jeg endte i en kjole fra Monki, fordi den er let at hive over hovedet :-) hvilket er vigtigt når man skal på shoppe tur og ikke vil bruge for meget tid med at tage tøj af og på i prøverummet. Mine Zara sandaler kom på igen for de er bare simpelthen så gode at i, som også er vigtigt når man er på shoppetur. Jeg kan allerede mærke at de for mig bliver en af sommerens favoritter.

Har du en sommerfavorit?

Udsalg alle vegne


Jeg kom hjem med disse poser i går, hvor jeg var på powershopping med min kusine. Der var dømt udsalg i rigtige mange butikker og med rigtige mange gode tilbud. Og som I kan se blev jeg også fristet af udsalgsjunglen.
Min kusine og jeg hyggede os gevaldigt med sushi samt shopping og vejret var skønt. Og da jeg kom hjem havde manden sørgede for hjemmelavede varm og kold kartoffelsalat, spidskål og gode økologiske pølser fra Egefeld. Jeg elsker godt nok min mand på mange måder. Sikke en dejlig dag det var.

Nå, nu har vi en frokostaftale med mine forældre også skal vi ud og træne. Kan I alle have en dejlig søndag!

lørdag den 26. juni 2010

Lot no. 29




Min kusine og jeg begyndte vores København tur med frokost hos Sushitarian på Gothersgade, hvorefter vi travede København tyndt på de 3 timer vi havde inden butikkerne lukkede. Vi startede med at besøge Lot no. 29 (billeder derfra) en lækker butik hvor vi begge fik prøvet et par ting og jeg gik derfra med en lille pose :-) Butikken har de skønneste sager i silkekjoler, cashmere trøjer, stiletter, bælter og accessories. Uhh..jeg kunne købe mig fattig her. De har udsalg pt. så det er værd et smut forbi.
På vores tur nåede vi følgende butikker: Lubarol, Malene Birger, Holly Golightly, COS, Birger Christensen, Zara, H&M, Bianco og Topshop. Jeg ville gerne have været forbi Kassandra Sko, men det kom vi desværre bort fra.

Friday


Fredagens outfit som bestod af kjole med blonde fra Topshop, silketørklæde fra Oscar de la Renta, bælte fra genbrugen, blazer og sandaler fra Zara

Ugen har gået rigtigt godt, ikke nær så tralvt som de sidste par uger, men ikke desto mindre har jeg nået en masse ting som jeg havde sat mig for. Min chef kom forbi arbejdet meget kort torsdags eftermiddag direkte fra lufthavnen efter en lang uge i USA, hvor jeg kort briefede ham hvad han kunne vente til dagen efter :-) Alt i alt en god uge, hvor tingene lykkedes.
Jeg havde en sushi aftale med en af pigerne som jeg lærte at kende fra lørdagens polterabend, men desværre kom der noget i vejen. Så vi har skudt aftalen et par uger frem. Men jeg fik heldigvis en aftale i hus med min kusine, som jeg har tilbragt lørdag eftermiddag med.

Nué Online Sale






Jeg sad i går aftes og faldt over Nué online udsalg. Så der røg 4 ting i indkøbskurven.

En råhvid silke skjortekjole, 2 læder veste og en kjole, alle sagerne fra Nué eget mærke. Jeg har allerede 2 læderjakker og to mobil telefonlommer fra dem og læderet de bruger er smørblødt. Så da jeg så lædervestene var sat ned fra kr. 1800,- til blot 150,- så var det altså et tilbud jeg ikke kunne stå for. For jeg har mange gange stået og kigget på dem. Der er mange fine til sat ned til kun 150,- find udsalget her.


Så nu glæder jeg mig til at pakken ankommer.

fredag den 25. juni 2010

Gårsdagens Ternet Sag

kjole, bælte, sko fra H&M, lædertaske fra Zara


Jeg er vist konstant bagud med "dagens" outfit. Men bedre sent end aldrig - så ovenstående er hvad jeg havde på i går. Jeg havde min 40´ inspireret kjole på. Min kollega var helt vild med looket - hun synes jeg var taget ud fra 40´erne. Jeg havde dog mine lyse fletsandaler på fra Chloé på arbejdet, men skiftede til de flade sko om eftermiddagen. Lillemanden og jeg tog ind til Lyngby for at spise på Sticks and Sushi, men nåede da at ose lidt i Lyngby stor center. For en gang skyld fik jeg kke noget selv, men lillemanden fik et par ting. Vi var også forbi H&M for at købe en solhat til ham, og jeg ville lige gerne forbi Trend, men det fandt jeg ikke. Jeg spurgte en ekspedient og fik fortalt at den linie havde de ikke og aldrig ført det. Det synes jeg da de har gjort, eller husker jeg fejl??

Swimsuit


foto : columbine


Jeg har fået mig en ny badedragt. Den glæder jeg mig til at bruge ved den første strandtur, som jeg endnu ikke ved hvornår det skal være. Vejret har jo mildest talt ikke været beachvejr herhjemme, men den skal helt klart med på ferien. I mellemtiden vil jeg bruge den som top. Den er fra H&M Trend.

torsdag den 24. juni 2010

Skt. Hans Aften





Billeder af Skt. Hans bålet fra i går aftes, da vi var til grill party og efter følgende bålfest i dalen. Vejret var perfekt, dejligt lunt og vindstille. Vi fik set den skønneste solnedgang, som jeg var helt betaget af at jeg helt glemte at tage billeder.
Efter arbejde nået jeg at lave 8 ruller maki og flutes brød. Heldigvis valgte manden at gå tidligere fra receptionen og kunne derfor tage sig af jomfruhummerne. Værtsparret havde en halv lakside klar til grillen og salat til. Så vi gik alle med overfyldte maver ned til bålet....

grafisk med en klat grøn

bukser, sandaler, halssmykke fra h&m, transperant t-shirt fra monki, grøn vintage blazer, lædertaske fra zara


Gårsdagens outfit hvor jeg havde min nye bukser på fra H&M Trend. Ved første øjekast var de ikke lige mig på grund af farverne. Men mønsteret på dem er flot og efter at have prøvet dem så var jeg altså solgt. De sidder godt og det er som at have hjemmebukser på - dejligt behageligt. Et ekstra plus er at de har sidelommer. Jeg er jo helt pjattet med lommer hvor jeg kan stikke hænderne i :-)

Manden er på Team Work hele dagen og aftenen, så lillemanden og jeg har spist på Sticks and Sushi. Der var rigtig mange mennesker derinde i aften, mon folk lige skulle have spist af inden fodboldkampen mellem Danmark og Japan?
Nå, men nu står stillingen 2-0 til japanerne....øv!

onsdag den 23. juni 2010

New In // Cropped Blonde Top


foto: carolinemode.se

Ok ok...jeg faldt i med en blondesag igen. Toppen er efterhånden vist flere gange i blogland, så behøver den nærmere introduktion? For dem som ikke ved det er den fra Trend. Jeg kunne ikke lade være med at købe den med hjem, da jeg så den hænge der helt alene også lige i min str.
Jeg kan især godt lide at den har lidt vintageagtigt blonde over sig, farven er smuk og især knapperne bagtil er en fin detalje.

Jeg vil personlig style den med et par højtaljede bukser og et halssmykke. Men pigen nederst formår virkelig at style toppen på en fin og anderledes måde.

Finally They Arrived

transperant top, jerseybuks, sandaler fra hm, læderjakke zara, hat filippa k men


Endelig kom sandalerne fra H&M med pakkeposten. Det var også på tide. Jeg tror de blev bestilt helt tilbage i november sidste år, så her er der virkelig tale om lang leveringstid. Jeg må indrømme at jeg blev noget overraskede over at de endelig dukkede op, men de er ventetiden værd - de er lette og behagelige at have på. Og heldigvis sidder de godt på min lille fod.
Iøvrigt kom de 3 transperant toppe som jeg viste her med i pakken. Desværre er den grå i str. M og efter min mening for stor til mig. Så hvis nogen derude som er interesseret i den så er den til salg for 40 + porto.

Planen for i Skt. Hans aften er vi skal ud til vores vennepar, som iøvrigt er det kommende brudepar, jeg var til polterabend til i lørdags. Jeg skal lave sushi, marineret jomfruhummer som skal grilles og bage flütes inden da. Så jeg har lidt travt når jeg kommer hjem fra arbejde. Vi skal være der kl. 18 til spisning også efterfølgende skal vi ud og se på bål. Manden skal selvfølgelig til reception i eftermiddag, så jeg kommer til at stå for det hele selv, men heldigvis har han forberedt det meste.
Jeg har også en plan om at smutte forbi med en god flaske Cremant til min tidligere logistik direktør, som bor længere nede af vejen. Som tak, for hjælp mht. reference i forbindelse med mit job. Han er en sød mand og vi har altid kommet godt ud af det sammen, så jeg glæder mig til at se ham og høre hvordan det går med forretningen.

I må have en god Skt. Hans aften!

New In // Suede bag

Ruskindstaske fra Zara.

tirsdag den 22. juni 2010

New In // Army Tunic


Dagens iført min nye tunika fra Zara, som jeg købte i går. Den er i en let børstet kvalitet og falder tungt. Jeg faldt for den med det samme da jeg spottede den i Zara. Jeg har søgt efter en tunika som ikke var hvid, "fin" eller "damet" i udtryk, så denne her er ikke mindre end perfekt og opfylder mine krav. Den er i army farvet og med et brunt knyttet bælte i livet.
Den koster 259,-

Nude Høje Stiletter


Nude farvet og høje er hvad disse sandaler er og som kom med hjem igår på min shoppetur. De er fra Zara og var på udsalg. Jeg leder efter et par nude sandaler med en moderat høj hæl, fordi det visuelt kan forlænge benene. Så farven nude er perfekt, men de er ret så høje. De måler 13,5 cm i hælhøjden og det er altså lige højt nok for mig. Tanken er at de skal bruges til en bryllupsfest som vi snart skal til, men med disse så bliver der nok ikke meget rock and roll i mig på dansegulvet. Så jeg har faktisk i dag besluttet at de ryger retur. Øv, de ville have været fantastisk hvis de var bare lige en anelse lavere i hælhøjden, så var jeg helt sikker på.

Power Shoppet


Jeg var som fortalt et smut forbi Fields i går for at ose lidt i udsalgsjunglen. Jeg havde lige under en time men jeg formåede at få disse ting med hjem og lidt mere som hænger bagved som ikke kunne komme med på billedet. Det meste var på udsalg men fik også lidt med fra h&m trend som desværre ikke var sat ned, ihvertfald ikke det jeg ville have.

Purple Mood



Jeg havde dette på i går. Tunica som jeg har fået af mor, nederdel fra Filippa K, cykelshorts med blonder fra hm, clogs fra Zara

Ja, så blev cykelshorts taget i brug igen. Det er utroligt at jeg er blevet så glade for dem, men når nu vejret ikke rigtigt er sommer. Så er det altså rart at have noget på lårene. Og mine nye sommersandaler fra Zara er jeg blevet svært glad for. De minder mig om en model fra Givenchy resort 2011 kollektionen, også er de bare gode at gå i. De er ihvertfald favoritter pt.

Jeg var simpelthen så ugideligt igår. Ved ikke om det skyldes en hård weekend, eller at jeg ikke rigtigt er kommet over min forkølelse. Så jeg besluttede at tage tidligere fri og kørte direkte ud til Fields for at se lidt på udsalget. Jeg nøjedes som sædvanlig ikke blot at se, men der røg et par poser med hjem. Det var virkelig powershopping, for jeg havde under 1 time i derude, men det skulle da ikke holde mig tilbage.

Nå I ser dette er jeg i centeret for at træne, bagefter skal vi hjem til mine forældre og spise middag...juhhuuu...

Og sikke dejlig vejr vi har i dag. Det er jo skøøønt!

Polterabend lørdag

t-shirt og lang vest fra hm, tubenederdel monki, skull tørklæde zara, nittebælte jimmy choo for hm



Jeg var til en fantastisk hyggelig polterabend med de sødeste piger i lørdags. Jeg må indrømme at jeg flere gange overvejede at melde fra. Først og fremmeste fordi jeg har haft så mega travlt i den sidste periode arbejdsmæssigt og det var dagen efter firma sommerfesten, men også tanken om at skulle spendere en hel dag med fremmede piger. Ja, så er polterabend jo heller ikke billig.

Men jeg besluttede at tage med fordi jeg tænkte at med min indstilling til nye mennesker. Jeg er et åbent menneske som på ingen måde er selvhøjtidelig og har en bred almen interesse og viden, så det skulle nok gå. Og det gjorde det i allerhøjeste grad. Det var hyggeligt, og jeg fik endda komplimenter for mit væsen af en og af en anden fik jeg tilbudt jobmulighed :-)
For som hun sagde: "Chau, du er så positiv - du er sådanne et menneske vi har brug for i vores virksomhed" Men det firma ligger altså i Jylland og jeg har pt. ingen intentioner om at flytte, men var da glad for tilbuddet :-D

Vi begyndte dagen med at overraske den kommende brud i troen om at hun skulle til føs-dags brunch hos en veninde. Istedet for fik hun en surprise med det store morgenbord af 13 piger hvor mange var kommet langvejs fra. Efter morgenmad skulle vi ud og danse flere afrikanske dans i et dansestudie. Det var på en måde grænseoverskridende at skulle bevæge sin krop i en hel anden måde, en æggende måde. Det var rigtigt sjovt og fik mig endda til at overveje at prøve det igen. Så lad os se om det ikke bliver til noget. Jeg har jo en anden polterabend forude, som jeg skal være med til at planlægge

Efter afrikansk dans drog vi videre til Sofies bad på Christianshavn og fik Haman bad. Det var dejligt afslappende, så ved ikke om det var gin/tonic, champagnen sammen med jordbær og druer som gjorde det, eller om det var badet. Vi fik alle en saltbehandling, så vi fik hud som bløde babynumser.

Så tog vi hen til den nærligggende park og der styrede jeg en leg som jeg kalder "bowlen" hvor vi blev delt op i hold. Det var virkeligt sjovt, for alle kan være med og alle er aktive med i legen.
Så blev der spist sandwishes, drukket mere gin/tonic og champagne sammen med skildpadder.
Så var der ballon leg, hvor vi alle skulle lave en dild...hat, hylende morsomt.

Så trak det desværre op vejrmæssigt, men det passede fint i programmet. Så gik vi alle til Christiania hvor vi have booket bord på Spiseloppen. Der fik vi super lækkert mad, vino, øl og vand. Her havde alle piger medbragt en gave uden fra kort, for bruden skulle gætte hvem den var fra og i hvilken historie den relaterede til. Det er også en super fin leg, som passede perfekt mens vi ventede på vores desserter.

Vi sluttede aftenen af med en kaffe på café Luna. Og jeg har nu en sushi aftale med en af pigerne her på lørdag, for vi har begge fødselsdag her i juni. Jeg har besluttet at rykke min føs-dags pigekomsammen til sensommeren, fordi der har været så mange arrangementer den sidste periode, og det er endnu ikke overstået.
Jeg blev hele vejen hjem til hoveddøren...luksus, for bruden fik en vogn hjem og jeg bor tilfældigvis ikke langt fra hende.

En helt igennem dejlig dag med en masse tøser som jeg glæder mig til at se igen til brylluppet.

Undskyld det dårlige billedekvalitet, men det blev taget lidt over 1 om natten.

mandag den 21. juni 2010

close-up af fredagens


Jeg er overrasket over hvor glad jeg er blevet for de korte strik shorts fra Soniel Rykiel for H&M. Det skyldes sikkert fordi de er så dejlige behagelig at have på :-) Der er ikke noget som klemmer.

Want I wore Friday At Work


short sonia rykiel for h&m, t-shirt hm, blazer og overknee støvler zara, smykke fra faa h&m

Jeg er sent på den .... I know. Men jeg har bare haft en begivenhedsrig weekend så har ikke haft tid og mulighed for at blogge. But here we go... vi starter ud med fredag.

Jeg havde dette på i fredags på arbejdet. Fredag var også dagen for firma sommerfesten som jeg var medarrangør af. Og det hele klappede og gik super godt. Mad, drikkevarer, underholdning, præmie, lysshow og musikken spillede. Det hele blev godt med hjælp fra alle kolleger. Sikke en skøn aften. Jeg har desværre ikke noget billede af mit outfit for aftenen.
Jeg gik lidt over midnat så jeg var ikke den som lukkede og slukkede, men jeg havde en polterabend som jeg også skulle være med til dagen efter....såååå...det blev ikke mig denne gang.

I Heart Shoes

foto: style.com

lørdag den 19. juni 2010

lufthuller til benene



De her leggings har jeg spejdet efter et stykke tid efter at have set dem stylet i Monki kataloget. De er i en dejlig glat stræk kvalitet med mesh fortil. Jeg tror de er ret alsidige og Monki havde virkeligt stylet dem fint hevet dem langt op under et par grå jersey shorts. Så dem glæder jeg mig til at style med.
De koster iøvrigt kr. 160,-

fredag den 18. juni 2010

army maxi shirt


Jeg var forbi centeret med lillemanden forleden dag og slog et smut forbi Monki for at købe et par sandaler til en kollega. Hun forelskede sig nemlig pladask for de her sandaler, som jeg havde købt. I Monki kom et par ting med hjem derfra blandt andet denne army maxi og et par leggings med mesh foran.

Bloggen vil de næste par dage være lidt stille på fronten da jeg er til firma sommerfest og imorgen formiddag står den på polterabend. Min forkølelse er desværre tiltaget så jeg er træt i hele kroppen også, så jeg er nok ikke den som lukker og slukker for denne gang, æv!

Jeg har sat at par indlæg automatisk op på bloggen.

Hav en dejlig weekend!

torsdag den 17. juni 2010

en tur rundt om mosen

skinny jeans Topshop, wrinkled læderjakke fra Mags, halstørklæde Rabens Saloner, sandaler Havianas



Outfit fra forleden dag da vi skulle ud på en cykel/gå/løbetur og det skal forstås således at lillemanden skulle ud og øve sig på at køre på sin cykel, mens hans forældre måtte løbe ved siden af. Det gik super godt, men han har endnu ikke helt styr på det at sætte af og bremse. Bare mindre detaljer ;-) så det øver vi på. Han kan heldigvis rigtig godt lide at cykle og hjuler alt hvad han kan og klarer det fint. I hans børnehave skal de nemlig snart på en længere cykeltur så ret nødvendigt at han kan de basale ting. Men hold op hvor er jeg en stolt mor. Det er ligesom da han tog sine første skridt :-)

Det blev til 4 ture rundt om mosen...pust pust...

I chose


Mit outfit igår, hvor manden valgte de brune Maloles støvler. Det fortrød jeg heller ikke, for jeg følte mig vældig tilpas i det.
Tak for alle Jeres kommentarer hvad jeg havde på :-)

the most comfortable shoes



Gårsdagens outfit hvor jeg havde mine nye sandaler på fra Zara. De er fantastiske at gå i og dejlige behagelig....jubiii... De minder mig om en sandal fra Givenchy.
Jeg har baggy herrebukser fra Monki, blondetop fra Cheap Monday, herrevest fra Gant Woman, bælte fra Closed, halssmykke fra H&M trend. Det hele er holdt i sorte nuancer og for at komme lidt feminin islæt til outfittet valgte jeg en blondetop i stedet for en sort t-shirt. Bæltet og halssmykket matcher hinanden i farve og materiale.

Det er ikke til at se på billedet, men jeg er blevet snot forkølet. Måske er det efterdønninger fra sidste uges travlhed, som har sat sit på mig eller så er jeg blevet smittet af manden. Æv...forude venter de sidste forberedelser til sommerfest og jeg skal til polterabend lørdag, som jeg heldigvis ikke har været med til at arrangere. Heldigvis har mor inviteret til middag i aften, så jeg slipper for at tænke på det. Manden er iøvrigt heller ikke hjemme, så det er bare lillemanden og mig.
Så perfekt timing til at komme hjem til mors mad.

onsdag den 16. juni 2010

nu med cykelshorts



Cykel shorts tendensen var allerede oppe sidste år, men jeg er altså ikke helt så hurtig på det med modetendenser åbenbart. Det samme gælder clogs/træ sandaler, som jeg i første øjekast i hvertfald ikke skulle have skyggen af noget med sko af træ. Men jeg blev alligevel hook med tiden og har da også fornylig købt et par af disse clogs. Mht. cykelshorts, så er jeg stadig ikke så sikker, indtil videre har jeg bare haft dem indenunder en kjole, men det er også mest fordi sommervejret ikke rigtig har vist sig fra den varme side. Så er det altså rart med et par benklæder under. Anyway disse cykelshorts kom med hjem i lørdags og de er fra H&M og koster 40,- Det synes jeg altså er en god pris for sådanne fine shorts med blonder. Hvis jeg er rigtig modig havde jeg i tankerne at matche dem op med en transperant top og min lange blazer fra Vivienne Westwood.

Har du oplevet at du med tiden blev hook på en modetrend?


Could not make up my mind...



Jeg havde min leopard kjole fra FAA på igår for første gang. Jeg synes det var fine ting i FAA kollektionen, men kjolen her har jeg haft svært ved at beslutte mig. Men Karin synes den var så fin til mig ved eventet at jeg besluttede at få den med hjem. Printet og snittet i kjolen er virkelig fin og passer til min krop, men de der flæser ved ærmerne har jeg virkelig været i tvivl om. De fik mig til at associere mig til mormors forklæder...hmmm...anyway for at ændre lidt på udtrykket valgte jeg et kraftig kernelæderbælte til med et stort spænde. Man kan lige skimte mine nye cykelshort med blonder i to af billederne :-)
Jeg havde dog svært ved at beslutte mig for hvilket fodtøj, som kan ses på billederne. Til sidst var det manden som afgjorde det :-)

Det første billede har jeg støvler fra Maloles, andet billede er mine nye clogs/sandals fra Zara iført sokker med kik til tæerne, sidste billede har jeg mine second hand boots på.

Hvilket fodtøj synes du passer bedst til?
og hvad tror du det endte med?