søndag den 31. januar 2010

pyjamas and high heels in winterland



foto: styleintuition


Det har igen faldet rigtigt meget sne natten til i dag og jeg er bare praktisk klædt i sådanne noget vejr. Og det er ensbetydende med at det i dag har været med min Columbia vinterstøvler, H2O hvide skijakke, super skinny jeans fra Topshop, langærmet t-shirt, en sort v-hals cashmeretrøje og lange cashmere strømper. Jeg er meget imponeret over Carrie i mange tilfælde, men her har hun taget de høje hvide støvler på og samtidig løbe tilmed i tynde pyjamasbukser i et vejr som minder om det vi har pt . Men hvad gør man ikke for en ensom veninde nytårsaften? Jeg nåede desværre ikke at tage et outfit billede i dag da vi har haft tralvt med at skovle sne på fortovet og komme afsted til mine forældre til wonton suppe. Efter følgende tog sønnike og jeg metroen for at komme til Christianshavn da vi skulle besøge en veninde, som skal føde indenfor 2 uger. Men metroen kørte ikke længere end til Frederiksberg pga. sneen, hvilket jeg ikke kan forstå da resten er turen skulle foregå under jorden, og der kan sneen jo ikke falde på skinnerne. MEGA træls!

Så jeg måtte ringe til manden og han var heldigvis i byen for at se det sidste slutspurt, som han så ikke nåede. Han hentede os og kørte os derhen og tog med på veninde besøg. Vi fik hyggede os med kaffe, lakridste og småkager. Hendes søn og min søn så tegnefilm med popcorn og æble. Det var hyggeligt og hendes mave er sååå flot!

lørdag den 30. januar 2010

sweat pants vero moda



Jeg var forbi centeret for at træne og på vejen hjem var jeg et smut forbi Vero Moda og HM. Farligt at træningscenteret ligger i samme center med butikkerne. I HM fandt jeg to par nylonstrømpebukser til blot kr. 10,- stykket. Bare basis strømper i hud og en 40 din sort strømpebuks. I Vero Moda købte jeg disse sweatpant. Jeg prøvede dem i sort og her blå meleret. Jeg havde virkelig svær ved at beslutte mig hvilket par, men valgte de blå meleret fordi jeg synes farven er mere spændende end den sikre sorte. I øvrigt synes jeg den blå meleret ser mere afslappet ud. De har sidelommer med kraftige lynlåse - jeg elsker lommer. Jeg valgte dem i M fordi jeg gerne vil have dem lidt baggy.
De hedder Sally sweat pants.
pt. bliver jeg draget af alt som hedder jersey. Det er hættebluser, sweatshirt og bukser jeg vil have!

I dag har jeg været i Frederiksberg svømmehal med sønnike mens manden var i træningscenteret. Det er dejligt at bruge tid sammen med ham alene. Det bedste er næsten saunaen, hvor vi startede så vi kunne blive gennemvarmet. Vi tog nemlig toget og metroen til Frederiksberg. Der var lige lidt længere at gå til svømmehallen end jeg lige havde regnet med.

Iaften har jeg mine forældre på besøg til en gang hjemmelavet sushi. Og vi har simpelthen spist og spist. Manden havde nemlig på vejen til Frederiksberg for at hente os, været forbi METRO og købe ind til sushi og i blandt 3 stk. king size kæmperejer som er på størrelse som en lille banan. Dem grillstegte han også lige et drys Læsø havsalt over. Mums!!!

Drømmer om...

...disse wedges fra Friis. De hedder Tokyo wedge og de kan fås her
åhh...de måtte gerne flytte ind til mig her til foråret.

fredag den 29. januar 2010

Feather in budget

foto: Givenchy Couture Runway - style.com



Jeg så denne fjernederdel i Vero Moda i dag og kom til at tænke på dette runway billede fra Givenchy. Et super flot look med den flotte skjorte i nude og den er rimelig nude i dette tilfælde :-) og de flotte store flæser på den. Outfittet kombineret med ruskinds thigh high og fjernederdel er lækkert sat sammen.

Nederdelen fra Vero Moda mener jeg koster 300,-

Var det noget for dig?

dagens lag på lag



strikbluse fra Monki, leggings fra Gina Tricot, halstørklæde Monki, frakke fra Vila, blomstret docs

Jeg har mine nye leggings på fra Gina Tricot. De er skinsygt behagelige at have på og synes det er en flot detalje med lamellerne ved knæene, især når man sidder ned. Jeg havde også min nye vintercoat fra Vila på og den er lige som jeg vil have den. Skødesløs stor og samtidigt elegant.

I dag har jeg også været til træning og efterfølgende til en stress ud time, og jeg faldt i søvn igen :-) Jeg har det fantastisk efter en træningstime og jeg kan mærke at jeg har forsømt min krop i lang tid. Men heldigvis kan jeg mærke at jeg stadig har en nogenlunde kondition for jeg er i stand til at løbe 5 km i god tempo uden at miste mælet.

Vi er næsten lige kommet hjem fra middag hos min svigerinde. Hun havde lige brug for hjælp til hendes 3 børn, mens hendes mand skulle til reception og efterfølgende fest. Min svigerfar var til møder her i København og benyttede lejligheden til at besøge os. Og ikke nok med det lavede han italienske kødboller med frisk pasta. Skøøønt! Børnene guffede også i sig. Vi fik hyggede med børnene med fredagsslik og popcorn til Disney Sjov. Min svigerinde var i øvrigt meget interesseret i mine leggings.
Da vi skulle hjem lå landet igen dækket med masser af sne og vi kørte hjem i sneglefart. Men hold da op hvor er det smukt derude.

H&M trend jeans med lapper

foto: carolinefeber.se



Jeg har fået nye jeans. De er fra hm trend og er helt klart inspireret af Chloé sommer jeans SS10. De er dog mere smalle i snittet end Chloés. Jeg synes faktisk pasformen er rigtig fin, som minder meget om Cheap Mondays. De er højtaljet og det kan en "lille" pige som mig godt lide fordi man får lidt længere ben af det :-) Der er stræk i dem og de er gode at have på. De er dog små i størrelserne, jeg måtte op på en str. 38 og er normalt en str. 34. Jeg kunne godt klemme mig i en str. 36, men den sad også bare til. Jeg vil gerne have muligheden for at have en bluse i og samtidig ikke føle mig klemt.


pris: 349,- fås i hm hvor der er trendlinie.

so sophisticated



Jeg fandt dette billede i min inspirationsmappe som jeg har haft liggende et stykke tid. Da jeg så det blev jeg så inspireret som første gang. Det er så lækkert et outfit - enkel, sort, underspillet luksus - et look jeg kan lide. De fleste ting på billedet har jeg i garderoben, ihvertfald noget lignende, jeg mangler bare de lækre baggy læderbukser hun har på.

Nogen som har stødt på lignende bukser? :-)

torsdag den 28. januar 2010

H&M trend leggings // T-shirt Zara


Jeg spottede de her leggings fra h&m trend i december til en pris 599,- hvilket jeg ikke ville give for dem. Jeg ved godt de er besat med perler og sten, men som så meget andet måtte jeg prioritere. Sidst jeg var i Fields så jeg de var sat ned med 50% og jeg var lige ved at købe dem med hjem, men holdt mig i skindet og det var vist ret klogt for jeg fandt dem igår på Amagertorv til 100,- . Det var det sidste par og lige i min størrelse. Heldigt :-)

Jeg har min nye t-shirt fra Zara på. Den kan fås med striber eller i grå som her. Personligt synes jeg det blev for meget med striberne og pynten på skulderne. Der var ikke mange tilbage i grå udgave, til gengæld var der en del tilbage af dem med striberne. Så hvis du er interesseret, så skynd dig for jeg tror ikke de har dem særlig længe før de bliver udsolgt.

my new thigh high boots

tshirt hm, hvid blazer second hand, velour shorts hm, strømper falke


grå t-shirt hm, velourshorts hm, bikerjakke zara, strømper falke


grå t-shirt hm, bikerjakke zara, velourshorts hm, strømper falke, faux pelsvest vila

Et par outfit med mine nye thigh high boots fra Zara, som jeg har tænkt mig at bruge når sneen er smeltet. Det eneste til forskel er en t-shirt og en jakke på outfittene. Kan I se hvor inspiration er fra? ;-)
Den hvide pelsvest er faktisk kommet med posten i dag og er en del af en byttehandel lavet i TS.
Jeg elsker byttehandler fordi begge parter selv kan vælge hvad man helst vil have, også forhåbentlig få noget man kan bruge. Det er jo næsten gratis, det er porto man kommer til at lægge ud selv.


buying overknee boots // emmanuelle alt



foto: the sartorialist




foto: zara lookbook winter09 - nitrolicious


Jeg fandt disse ruskinds thigh high støvler i Zara til en helt god pris. Mine trofaste læsere ved jeg har været på jagt efter de perfekte overknee støvler sidste år, hvor jeg fik prøvet en del. Der var dem fra Jimmy Choo for hm, Lonnie støvlen fra Friis og Britany platform overknee fra Topshop. Det blev ingen af dem af mange forskellige grunde. Det endte til sidst med Claudia fra Asos. De er i grå ruskind og de er overknee. Men jeg har også haft udkig efter de her fra Zara, som er i sort ruskind, men som så meget andet hos Zara blev de nærmest revet væk sammen med de sorte læder overknee med lidt plateau.
Igår så jeg begge modeller i Zara og skyndte mig at hive dem ned fra hylden da jeg så dem. Dem i læder lagde jeg tilbage igen, da de var svære at lyne (lynlås i siden) også var de i blank læder som jeg personligt synes associere til verdens ældste erhverv. Hælen på støvlen er høj, ca. 11 -12cm og plateau på dem var pænt moderat høje, så hæl højde var nok de 10-11cm med plateau.

Men det var LOVE ved første prøvning af de andre i ruskind. De er smørbløde i skindet og lette at tage på. Lynlåsen er bagtil. Jeg kan især godt lide de er uden plateau fordi jeg synes det er mere elegant og lettere at gå med. Det er også et plus at de er i ruskind og man kan selv vælge om man vil have skaftet trukket hel op eller bare over knæet. Hælhøjden er også perfekt, de er ikke for høje og kan bruges til hverdag.

Jeg vil style dem som min favorit stylist franske Emmanuelle Alt. Jeg har prøvet at style dem i dag, så stayed tuned...

Nu kører sønnike og jeg afsted hjem til min mor og far for at spise :-) også mødes vi med brormand og min mand hos dem. Skønt at slippe for at tænke på at lave mad også elsker jeg bare at komme hjem til mors mad.

me in wide leg denimjeans



denimjeans hm, silkeskjorte zara, fletbælte mulberry, fletkurv manoush, lædertaske thussardi

Inspireret af dette indlæg jeg lavede med brede denimjeans, fik jeg lyst til at prøve looket af. Jeg har haft de her denim jeans liggende i snart to år og de er aldrig blevet brugt. Jeg synes ikke de klæder mine små hobbitben. Jeg er stadig ikke overbevist.
Det endelig look synes jeg bliver lidt Jane Birken agtigt. Hvad synes du?

new coat for me ...one more time




Ja, så røg der lige en ny vinterfrakke i garderoben. Jeg havde ellers skrevet i et tidligere indlæg at jeg ikke havde brug for flere, da jeg jo har min sorte dynefrakke fra Juicy Couture som jeg har brugt de sidste 2 vintre. "Brug for" er måske et forkert udtryk her :-) men ikke desto mindre er der altså røget 3 vinterfrakker og 2 vinterjakker ind her i januar måned. Jeg vil lige sige at alle var på udsalg og endda til en god pris. De var alle nogen som jeg havde luret på så ikke helt impulskøb, dog lige med undtagelse af denne her :-)

Forleden dag var jeg som sagt forbi centeret for at træne og på hjemvejen var jeg lige forbi Vila. Her fandt jeg to ting. Bl.a. de rosa pudderfarvet sandaler som jeg har vist og denne frakke med uld i materialet. Jeg kan godt lide snittet på den, den er casual og baggy. Den kan sagtens rumme en stor strik trøje indenunder og det er praktisk i kulden. Alle mine andre jakker og frakker er enten tætsiddende eller tilpas til kroppen og hvor ærmesyningen sidder lige ved skulderen. Det gør den ikke på denne frakke, som ses tydeligt.

Den har sidelommer og kan knappes helt op til halsen. Også synes jeg foret er fint med de smalle striber. Den var sat ned med 70% og oprindelig pris var 800,-
Så den kom ned på 240,- hvilket er en fin pris for sådanne en "klassisk" frakke.

Den kunne også fås i en mørk lavendelfarve som jeg kort overvejede, men jeg synes ikke farven passede til denne model.

onsdag den 27. januar 2010

pastel farver i det kolde

cardigan hm trend, lædernederdel stella forest, sandaler pieces


Det var alt for koldt at tage et outfit billede udenfor i dag, især i dette outfit. Så det bliver altså indendørs hvor jeg hurtigt lige tog de to nye ting i pastelfarver jeg har købt på sammen. Normalt er jeg ikke så glad for sko med remme eller andet som går hen over anklen fordi jeg synes det "skærer" benet over visuelt og man får kortere ben. Og da jeg fra naturens hånd ikke har meterlange ben, så er det sådanne nogle små tips man må læne sig op imod :-) Men jeg synes det går med disse, fordi de er i rosa pudderfarvet og går næsten i med huden og ikke "skærer" over på samme måde, hvis det havde været en i en mørk nuance. Jeg kan godt lide "skaftet" på dem fordi sandalen bliver lidt mere rå end hvis det havde været uden. Jeg synes de vil være fine til arbejdssammenhænge - de er neutrale enkle og ikke for høje.
Hvad synes du - er de en keeper or no-go?

Jeg har aldrig før købt sko fra mærket Pieces og vil høre om der er nogen som har erfaringer med sko derfra?

Jeg glæder mig meget til foråret og det lunere vejr kommer...

ps. man kan se at jeg har fået huehår af at gå med hue idag, for det er helt fladt foroven :-)

Pastel



Jeg købte disse fine rosa pudderfarvet sandaler i Vila i går efter træning. De er i ruskind foroven. De var på udsalg til kr. 200,- og trøjen er købt i dag i hm fra trend købt på slutspurts udsalg. Et outfit billede med begge ting is coming soon...stay tuned :-)
Begge ting har en vidunderlig farve og pastelfarver bliver jo en af tendenserne til sommer og som ser lækkert ud især til sommerbrun hud. Så jeg starter ud med disse to ting i den ende af farveskalaen til budgetpriser.
Hvad synes du om dem?

almost the same


stribet bluse second hand, blazer zara, tubenederdel att. strømpebukser hm, overknee strømper hm, overknee støvler shoebiz, (leopard coat Zara og monki striktørklæde og pelshue baum und pferdgarten - ses ikke)


Jeg har dette på idag, og jeg synes jeg er totalt uinspireret. Det er det samme igen synes jeg. Lige pt. har jeg en del arbejde der skal gøres, så det vigtigste for mig pt. er at det er behageligt og varmt i denne kolde vintertid. Så jeg ender ofte med tykke strik strømpebukser som her og en enkel tubenederdel. Har du ikke noget som du gang på gang ender med at tage på?

Dagen i dag synes jeg har været utrolig smuk med alt det sne vi har fået og det er stadig koldt. Jeg var ude og skrabe sne på fortovet to gange og salte det, men man kunne ikke se, at det havde været gjort efter kort tid for sneen faldt konstant.
I dag skulle jeg ind til København i snevejret og det var vigtigt at det var varmt og behageligt tøj. Så jeg endte med ovenstående. I samme lejlighed besluttede jeg at returnere de blå denimbukser med lapperne som jeg fik købt sidst jeg var derinde. De var lidt for ekstreme og jeg tror ikke jeg vil kunne kombinere dem med det tøj jeg har i forvejen. Jeg var også forbi Gina Tricot for at prøve den nude farvet blazer som jeg har vist her tidligere. Men den faldt desværre ikke så heldig ud, jeg blev skuffet. Kvaliteten var ikke som jeg havde håbet på, stoffet så bomuldsagtigt ud og krøllet, modellen var også for lang synes jeg. Jeg skulle helt ned på en str. 34 for at den sad nogenlunde til.

Jeg havde ikke uanede tid i dag, så jeg gik den "sædvanlige" rute...hm og Zara. Og jeg endte med noget fra begge steder hvilket ikke var meningen, men en af tingene havde jeg luret på i længere tid og har været udsolgt - også spotter jeg den ud netop i dag, hvor begge butikker har udsalgs slutspurt.

brede denimjeans


Jeg stødte på dette foto hos the streethearts og synes det var et fantastisk outfit. Det mindede mig også om at jeg hvis engang også havde købt et par brede denimjeans og som jeg vist aldrig fik brugt. Jeg fandt dem og de var stadig med prismærke. Jeg tror en af grundene til de aldrig rigtigt blev et hit hos mig, er at jeg ikke er særlig høj. Jeg mener jeg synes jeg fik små fede ben i dem, fordi man skal have en vis højde og drøjde for at bære sådanne bukser, synes jeg. Hvad mener du?

denim love

foto: carolinefeber.se




Jeg fandt denne lækre collage hos carolinefeber.se og jeg synes den er fantastisk. Jeg elsker denim og den måde det bliver kombineret på her med blonder, læder, farver, perler og nudefarver. Lækkert looks til sommeren. Mine egne favorittet er begge looks fra Stella McCartney og D&G. Nu ønsker jeg mig bare en blazer i farven nude, et par lyse sandaler gerne i pudderfarvet, og en hvid blonde bluse....øhh...den har jeg vist allerede...

tirsdag den 26. januar 2010

aviator with snakeskin shoes



Et random outfit som består af:
grønne bukser fra genbrugen, skjorte med skull fra hm, sko fra Jimmy Choo for hm, aviatorjakke fra Zara

Skoene kan stadig fås hos hm online og til nedsat pris. De var det eneste par sko fra Jimmy Choo kollektionen for hm jeg gik efter og jeg har ikke fortrudt på noget tidspunkt. De andre høje stiletter fra kollektionen blev utrolig hyped og flotte så de ud, men jeg ville bare aldrig kunne komme til at gå med dem. Til sidst blev jeg ærlig talt også lidt trætte af dem fordi de var så eksponeret hele tiden at man blev lidt træt af dem inden de kom ud i butikkerne. Kender I ikke også det?

Grunden til at det blev disse her var at jeg synes de var enorm dekadente på en måde. Det at mikse "slangeskind" og sætte nitter og similisten på var anderledes dekadent. Også tilmed på en flad sko som mindede om en herresko, hvilket jeg på det tidspunkt også cravede vildt. Alt det til sammen syntes jeg og synes stadig er en fed kombi. Så love at first sight!

its freezing cold outside

sort tshirt hm, bikerjakke zara, skull tørklæde zara, halstørklæde monki, nederdel gina tricot, støvler notabene, pelshue baum und pferdgarten, vinterfrakke (juicy couture, ses ikke på billedet)

Føj- det har været koldt i dag. Termometeret viste -8...brrrrr....
Jeg har i dag været til børnefødselsdag i børnehaven. Min søns veninde skulle fejre fødselsdagen i dag med boller og kage. Så jeg startede dagen med boller og kage, nok ikke den sundeste morgenmad...men what the heck. Det er ikke hver dag.

Dagen i dag har stået med at rydde op og støvsuge hele huset. Og det får man varmen af, så jeg tænkte. Nu har jeg lige fået varmet op, så kan jeg lige så godt tage i centeret og løbe de 5 km. Jeg har også bare spist de sidste par dage og smovset i lækkert mad.

yesterday evening


t-shirt hm, blazer hm, nederdel att. støvler notabene


Jeg havde dette på i går aftes da vi skulle ud og spise. Det var vigtigt at det var noget tøj der var behageligt og som jeg kunne protte mig i med god mad :-) og det kan jeg i denne tubenederdel.
Det er jo godt at være lidt forudseende og det levede fuldt ud til forventningerne. Vi var i København og spise og det var fantastisk. Lillemanden var ret træt i går, så han endte med at halvsove i restauranten. Jeg havde bestilt en børnemenu til ham fra Sticks and Sushi og da han havde spist den, så halvsov han på briksen. Så mor og far fik virkelig nydt de 12 forskellige dim sum vi fik bestilt.
Mums!!

mandag den 25. januar 2010

new scarf


Jeg har købt et nyt tørklæde med skulls på. Det er i let transperant bomuld og man er ikke i tvivl om hvor inspirationen er hentet fra. Det minder om Mcqueens, men heller ikke helt det samme. Prisen til gengæld var også meget billigere og så meget ønsker jeg mig heller ikke et Mcqueen tørklæde med skull. Det var rent tilfældigt at jeg faldt over det i Zara.

Hvis nogen skulle være i tvivl så er det Mcqueen det til venstre :-)


Great news! ... in faux leather and docs


Jeg har dette på i dag:
t-shirt fra genbrugen, jersey blazer Zara, faux leather jeans hm divided, støvler 10 huls docs, ur Omega Constellation.


Dagens bedste nyhed er at jeg har fået nyt job :-) jeg kan ikke røbe mere, men jeg skal starte pr. 1. marts. Så manden har besluttet at vi skal ud og fejre det i aften. Hvordan ved jeg ikke endnu. Så når du læser dette håber/burde jeg sidde et eller andet sted og nyde en fantastisk middag :-) manden ved nemlig godt at god mad gør mig glad.

Juhhhuuuuu.... jeg er bare så glad og som jobmarkedet er nu om dage føler jeg mig bare så heldig. Min svigermor mener dog at jeg er hamrende dygtig....jeg mener selv at der også skal en portion held til :-)

Saturday

hvid t-shirt Filippa K, bouclejakke fra divided exclusive, silketørklæde med bokserhunde C. Sparre, nederdel hm trend, strømper hm, støvler Zara, leojakke hm


Jeg havde dette på i lørdags da vi var på vennearrangement og børnefødselsdag senere på dagen.

Jeg havde taget min nye blondenederdel på fra hm trend. Den er rigtig behagelig at have på og der var plads i maven til boller, kage og middag. Jeg følte mig godt tilpas i det hele. Det ældste som er på billedet er mit Charlotte Sparre tørklæde i 100% silke, som jeg købte på udsalg i Company´s. Jeg kunne ikke stå for den store bokserhund som er midt på tørklædet og de små som er rundt om i kanten. Jeg har brugt det rigtigt meget i arbejdssammenhænge.

inspired




Jeg blev så inspireret af Karla fra karlascloset, da jeg så hende i denne vintage blazer i cremefarvet. Den minder mig meget om den jeg selv har købt second hand, som jeg har på her og her Hendes outfit kunne jeg godt se mig selv i når vejret bliver lunere.

Så nu mangler jeg bare et par grå herrebukser og et par lækre lyse stiletter ;-)

søndag den 24. januar 2010

Casual Sunday


Igår var vi inviterede til 2 arrangementer og få at nå begge besluttede vi at gøre således. Det ene arrangement var et vennearrangement med boller og kage. Det andet var min søns bedste venindes fødselsdagsfest. Så vi besluttede at aflevere ham hos hans veninde og selv køre til vennearrangementet og senere hen støde til den anden fest til middag. Det gik perfekt - vi fik hygget os med vennerne uden sønnike og ved 18 tiden kørte vi fra dem for at party crashe børnefødselsdagen :-) To vidt forskellige fester - støjniveauet var helt anderledes også.
Og lige da bilen skulle parkeres ringede min mor og inviterede til frokost dagen efter - altså i dag. Dejlig opkald, så vi startede dagen med at sove længe og køre ud til dem direkte til ...ja brunch.

Jeg har dette på i dag:
buksedragt fra hm, vest fra Gant, cowboyjakke fra Lee secondhand, hvide broques fra Topshop, halskæde fra hm, armbånd med blodsten (gave fra mor)

experimental



Jeg har prøvet at "eksperimentere" her forleden dag :-) fordi jeg blev inspireret af et catwalk billede og som jeg tænkte, jeg ville prøve af. Det blev til dette her outfit som består af:
tynd elastisk hættebluse fra Max Mara, fluffy trøje hm divided, lang strikvest hm, strømpebukser hm, mukluk fra Canada.

Det item jeg allerhelst vil fremhæve er min max mara bluse. Den er lavet i et lækkert let kvalitet som svøber sig til kroppen. Hætten sidder helt til og svøber sig om hovedet. Hvis jeg skal være Catwoman til fastalavn så ville den være perfekt til.

Jeg glemte desværre at vinkle et sort strikket tørklæde om halsen.


lørdag den 23. januar 2010

grey jersey with strong shoulders



Jeg har dette på:
hvid transperant t-shirt fra hm, blazer Zara, jersey nederdel hm, strømpebukser hm, lakstøvletter Paul Smith, halssmykke oasis, armbånd hm, skull ring glitter, leotørklæde hm

Jeg har forsøgt at samle outfittet således at nederdel og halssmykke og armbåndet er holdt i de grå farver. Den sorte blazer, strømperne og lakstiletter er sorte. Lakstiletter er valgt til dette outfit, fordi de ligner herresko med hæle. Jeg kan især godt lide at de er i lak som giver outfittet lidt kant. Leotørklædet var mest praktisk og det bryder looket.

Gina Tricot leggings




Jeg købte også disse to leggings fra Gina Tricot sammen med den grå sweat. Jeg har nu prøvet de lyse leggings hjemme, men synes ikke de klæder mig. Der var 1 par tilbage i str. S i den lyse på Købmagergade da jeg var derinde. De skal returneres, men hvis du er interesseret i dem og vil købe dem for 159 pp så skriv til mig ellers bliver de bare returneret i butikken.

edit:24/01 - jeg blev alligevel i tvivl om leggings, så jeg lader tvivlen komme dem tilgode og beholder dem selv indtil videre. Jeg skriver igen hvis jeg lader dem gå videre. Sorry girls for dem som var interesseret.

shredded t-shirt not quite


Jeg købte denne t-shirt fra Zara på udsalg og jeg tænker den vil være fin til jeans og under en blazer. Man kan altid bruge basis t-shirt. Noget som jeg altid køber på udsalg er basisting som t-shirt, for det kan bruges til mange ting og året rundt.
Denne t-shirt er lidt sjov fordi den har print som en shredded t-shirt. Jeg har hverken tålmodighed eller evner til at sidde og shredde en t-shirt i flere dage. Så synes det var en sjov detalje at få en "shredded" t-shirt i garderoben på denne måde :-) Jeg ved godt det ikke er det samme, men synes den er lidt fin med printet.

fredag den 22. januar 2010

in doubt

t-shirt hm, jeans hm, støvler cos, jakke second hand

På min highstreet tur i går fandt jeg også de her denim jeans og jeg er lidt ambivalent med dem. Jeg synes de er så grimme at de faktisk bliver ret fede af den grund. Svært at forklare, men jeg er i tvivl om dem. De er utrolige bløde og behagelige at have på.
Så spørgsmålet er om jeg vil komme til at bruge dem eller ej. Men de er meget anderledes i forhold til mine andre denim jeans.

Klæder de mig overhovedet?

og er det en keeper eller en no-go?

Jeg elsker sorte jeans og grå t-shirts


Der røg lige et par sorte jeans med hjem i går. Det er jo ikke nogen hemmelighed at jeg elsker sorte skinny jeans. Ligesom læderjakken burde være i alle kvinders/pigers garderobe, så går man heller ikke helt galt i byen med et par sorte jeans. Jeg fandt disse jeans med detaljer ved knæet og med lynlås i anklen. Disse her er fra hm og var også nedsat. Den grå t-shirt er også derfra og jeg kan godt lide den grå farve, den baggy facon og at den er let
transperant. En enkel god basis t-shirt til 30,- så haps haps :-)

Jeg fandt også de grå kabelstrikkede håndledsvarmere derinde til en 20,-
Jeg får tit kolde hænder og håndled om aftenen når jeg sidder og blogger :-) så her vil de være super, også er de jo også geniale når man som her har en 3/4 jakke på.
Den grå læderjakke er fra Nué.

black lace skirt



Jeg fandt også denne sorte nederdel på udsalg i går i hm til blot 50,- Den er fra deres trend linie. De er ret små i størrelsen for jeg måtte helt op i en str. 40 (er normalt str. 34) Der hang en str. 34 og en str. 40 og den i str. 34 så meget meget lille ud i livet, så jeg var sikker på at jeg i hvertfald ikke kunne skrue mig ned i den. Heldigvis passede str. 40 mig fint ;-) Jeg synes den er ret sød - jeg er jo en sucker for blonder og denne blonde synes jeg er ret fin, fordi den er syet med små kantbånd i selve blonden.
Jeg fandt forresten også de prikkede strømper i hm.

Iøvrigt har jeg dette på: t-shirt fra genbrugen, sølvbælte i livet (lånt af veninde), lakstøvletter fra Paul Smith, læderjakke fra divided

Fredag i læder og frynser


Dagens outfit i læder og frynser.
Jeg har læderleggings på fra Vila, lang tank top fra Føtex, jakke med frynser hm, støvler Zara, halssmykke fra Divided

torsdag den 21. januar 2010

Crazy prices in h&m




Jeg var som sagt forbi H&M på min tur og der var rigtige mange ting, som var sat helt vildt meget ned. Bl.a. denne bikerjakke, som jeg overvejede at købe da den kom ud, men pga. prisen og en anden prioritering blev den altså slettet i min indkøbskurv. Nu er den sat ned til 100,- fra 1299,- så kom den altså med hjem. Det eneste som hvis kan retfærdiggøre endnu en læderjakke i samlingen. Sjovt at lige netop denne læderjakke er sat ned til 100,- for der var også andre i faux læderjakker som kostede mere end denne.

Den er ret kort i længden. Jeg har tænkt mig at style den med en kjole eller en højtaljet nederdel.

a grey sweater for me

foto: carolinefeber.se

Jeg har været i København i dag for at returnere "pelsvesten" i Zara. Jeg var også et smut forbi HM og Gina Tricot. En rigtig highstreet tur :-)

I Gina Tricot fandt jeg bl.a. denne grå sweat med vid halsudskæring og raglanærmer i en lækker blød sweat kvalitet. Det er en oversize model, så jeg tog den i str. xs. Jeg kan især godt lide at den er længere bagtil end fortil, bare en detalje. Jeg så også at Caroline fra carolinefeber.se også har spottet den ud.

Caroline wearing "my jacket"


foto: carolinefeber.se

Jeg så lige at Caroline fra carolinefeber.se også har Zara bomberjakken, som jeg også har købt. Hun ser jo übercool ud i den. Kombi af sorte skinny jeans og den grå sweat giver et fantastisk underspillet cool look. Det må jeg lige huske :-)

onsdag den 20. januar 2010

zara faux waistcoat


Jeg hapsede denne faux pelsvest i Zara med hjem for et par dage siden. Men jeg er i tvivl om den, så den bliver leveret retur. Jeg har jo lige fået den sorte faux pelsvest som jeg har brugt i dag, den tror jeg at jeg vil blive mere glad for i længden. Jeg synes ellers den er fin i længden og pelsen er ret fin. Men jeg har desværre ikke uandede finanser, så den bliver leveret retur.

Denne kostede 129,- sat ned fra 459,- så hvis du er interesseret i den, så skriv hurtigt inden den bliver returneret. Det er en str. S.

just after training session


Sådanne så jeg ud efter træning. Jeg har ultimate skinny jeans fra Topshop. Dem er jeg rigtig glad for, det er ofte dem jeg ender med at hive ud af hylden med mine jeans. De er behagelig at have på også er de perfekte at have under støvler.
T-shirten er forholdsvis ny og fra HM i øko bomuld fra Divided.
Hoodie fra Gant, læderjakke fra Zara, overknee støvler fra Shoebiz og min nye faux pelsvest fra Zara.